Direct la conținutul principal
Forumul inițiativei cetățenești europene
European Citizens’ Initiative Official Group

Bine ați venit, Welcome, Bienvenue, Willkommen pe Forumul ICE!

Intenționați să lansați o inițiativă cetățenească europeană sau sunteți în plină campanie de promovare a unei inițiative deja lansate? Sau poate doar vă interesează să discutați despre posibile inițiative cetățenești? 

Sunteți în locul potrivit! Pe acest forum, găsiți informații și sfaturi practice cu privire la Inițiativa cetățenească europeană și puteți discuta orice subiect legat de aceasta. Unele funcționalități pot fi utilizate doar dacă vă înregistrați pe forum. Platforma este gestionată de Serviciul European pentru Acțiune Cetățenească (ECAS), în numele Comisiei Europene și în baza contractului cu aceasta.

Pentru a consulta lista inițiativelor cetățenești europene sau pentru a înregistra o nouă inițiativă, vizitați site-ul Inițiativei cetățenești europene.

Infographic (2023) | European Citizens' Initiative: Data & Figures
ECI Infographic Data & Statistics as of May 2023
European Citizens' Initiative Forum logo on a white background with a red textbox reading "European Citizens' Initiative: Data & Figures May 2023 Data''
engleză
(960.35 KB - PDF)
Descărcați
ECI Forum is available in all EU official languages
Video introductiv - Forumul Inițiativei Cetățenești Europene

Ultimele materiale informative

Cursuri online: Competențe foarte importante pentru organizatorii de inițiative cetățenești europene

Vreți să știți mai multe despre procesul și practica organizării unei inițiative cetățenești europene de succes? Urmați cursul nostru online

Cursul online se axează pe aspectele practice ale Inițiativei cetățenești europene, ca de exemplu: - Domeniile în care poate acționa Comisia - Înregistrarea unei inițiative - Derularea unei campanii de succes în vremuri de pandemie, online și offline - Colectarea semnăturilor - Cerințe în materie de protecție a datelor – Construirea unor rețele pan-europene de sprijin - Promovare - Acțiuni subsecvente. 

Pachetul de bun venit de pe Forumul ICE

The ECI Forum - Welcome Package
ECI Forum Welcome Package
engleză
(1.22 MB - PDF)
Descărcați

Pachetul de informare cu privire la ICE destinat organizațiilor societății civile

Pachetul de informare cu privire la ICE destinat organizațiilor societății civile
Book with lightbulb
română
(713.68 KB - PDF)
Descărcați

Pentru a vizualiza în diferite limbi pachetul de informații ICE pentru organizațiile societății civile, folosiți butonul de schimbare a limbii din partea de sus a paginii. 

Găsiți mai multe materiale pe pagina Resurse 

Ultima poveste de succes

Opriți practica de îndepărtare a înotătoarelor rechinilor – Opriți comerțul cu înotătoare de rechini
Picture of trophy with star in the middle
română
(914.03 KB - PDF)
Descărcați

 

Urmăriți ICE pe rețelele sociale

Alăturați-vă grupului ICE pe Facebook și discutați despre noutăți, idei și experiențe referitoare la ICE. Suntem activi și pe X (fostul Twitter) și LinkedIn, cu hashtagul #EUTakeTheInitiative.

Declarație de declinare a responsabilității: Opiniile exprimate pe Forumul ICE reflectă doar punctul de vedere al autorilor lor și în niciun caz nu pot fi considerate ca reflectând poziția Comisiei Europene sau a Uniunii Europene.
Sunteți gata să vă înregistrați inițiativa? Doriți să susțineți o inițiativă? Vreți să aflați mai multe despre anumite inițiative actuale sau încheiate?