Direct la conținutul principal
Forumul inițiativei cetățenești europene

Politica de moderare

1. Cine operează acest site?

Acest site este gestionat de Serviciul European pentru Acțiune Cetățenească (ECAS), în numele Comisiei Europene și în baza contractului cu aceasta.

2. Moderarea:

Moderatorii noști fac eforturi pentru ca toți utilizatorii site-ului să îl poată valorifica la maximum.

Ei evaluează conținutul pe care utilizatorii înregistrați îl propun spre publicare și fie îl publică, fie îl resping (motivând de ce).

De asemenea, pot interveni pentru a uni, ramifica, muta sau închide conversațiile sau pentru a atrage atenția participanților asupra unui alt conținut relevant. Vor interveni și pentru a preveni o utilizare inacceptabilă a site-ului.

3. Utilizarea acceptabilă a site-ului:

Salutăm și încurajăm discuțiile deschise și oneste cu privire la Inițiativa cetățenească europeană și/sau la inițiative specifice.

Site-ul nu trebuie utilizat pentru promovarea unor puncte de vedere politice, comerciale sau religioase și nici pentru discuții nerelevante sau care nu au legătură cu subiectul.

Utilizatorii vor evita orice limbaj abuziv sau potențial ofensator.

Moderatorii își rezervă dreptul de a șterge postările care încalcă aceste recomandări și/sau de a anula înregistrarea oricărui utilizator care nu le respectă în mod flagrant sau repetat.