Ugrás a fő tartalomra
Az európai polgári kezdeményezés fóruma

Moderálási elvek

1. Ki működteti ezt a webhelyet?

Šo vietni Eiropas Komisijas vārdā un uzdevumā (saskaņā ar līgumu) uztur Eiropas Pilsoņu rīcības dienests (ECAS)

2. Moderálás

Moderátoraink alapvető célja, hogy a webhely felhasználói maradéktalanul ki tudják aknázni a portál kínálta lehetőségeket.

Megvizsgálják a regisztrált felhasználók által közzététel céljából benyújtott tartalmakat, majd közzéteszik azt a webhelyen vagy megtagadják a közzétételt (indokolva a megtagadás okait).

Továbbá beavatkozhatnak oly módon, hogy az egyes vitatémákat összevonják, felosztják, áthelyezik vagy lezárják, illetve felhívják a résztvevők figyelmét más releváns tartalmakra. Fellépnek továbbá a webhely használatára vonatkozó szabályok megszegése esetén.

3. A webhely szabályszerű használata

Szívesen látjuk és ösztönözzük a nyílt és őszinte vitát az európai polgári kezdeményezés intézményének és/vagy konkrét kezdeményezéseknek a tárgyában.

A webhely nem használható politikai, kereskedelmi vagy vallási vélemények terjesztésére, illetve a webhely tematikájába nem illő, irreleváns viták céljára.

A portál használóinak tartózkodniuk kell bármiféle bántó vagy potenciálisan sértő hangvétel, illetve nyelvezet használatától.

A moderátorok fenntartják maguknak a jogot azoknak a bejegyzéseknek az eltávolítására, amelyek sértik ezeket a szabályokat, és/vagy azon felhasználók regisztrációjának a törlésére, akik kirívóan vagy többszöri alkalommal megszegik azokat.

 

Készen áll egy kezdeményezés regisztrálására?

Támogatni szeretné valamelyik kezdeményezést? Bővebb információra van szüksége jelenlegi vagy korábbi kezdeményezésekről?