Gå til hovedindholdet
Forum for det europæiske borgerinitiativ

I webinaret "Collecting Signatures Online - What you need to know about the Central Online Collection System" fortæller repræsentanter fra vellykkede borgerinitiativer om deres erfaringer

Startdato: 14/03/2023
Slutdato: 14/03/2023
Aktuel status: Lukkede
Opdateret den: 14/02/2023

Vil du blive klogere på onlineindsamling af underskrifter og det centrale onlineindsamlingssystem?

Vær med tirsdag den 14. marts, hvor IT-ekspert Jerôme Stefanini og borgerinitiativtager Nils Kluger fra det vellykkede initiativ "Stop Finning – Stop handelen" vil give praktisk information og vejledning og dele sine erfaringer med at indsamle støtteerklæringer online. 

IT-ekspert Jerôme Stefanini vil give et kort overblik over onlineindsamlingssystemet og fortælle om, hvordan initiativtagerne kan tilpasse dataene på forskellige måder og få adgang til dem. Nils Kluger, der er initiativtager til "Stop finning – Stop handelen", vil tale om sine erfaringer med brug af systemet og komme med gode råd til initiativtagerne. Til slut får deltagerne mulighed for at stille spørgsmål til begge talerne. 

For at tilmelde dig webinaret skal du sende en e-mail til ECIforum@ecas.org med dit fulde navn og navnet på din organisation (hvis relevant). 

Dato: 14. marts 2023

Tid: 12.30-13.30 dansk tid

Talere:

Jerôme Stefanini, IT-medarbejder med ansvar for det centrale onlineindsamlingssystem

Nils Kluger, initiativtager til borgerinitiativet Stop Finning – Stop handelen 

Platform for webinaret: Webex

Sprog: Engelsk

Speakers: Jérôme Stefanini , Nils Kluger

ECI Forum - Collecting Signatures Online - Webinar Recording

Slides med præsentation

ECI Forum Webinar - Central Online Collection System - Presentation
Ansvarsfraskrivelse: De holdninger, der gives udtryk for i forummet for det europæiske borgerinitiativ, er alene udtryk for forfatternes synspunkter og kan ikke på nogen måde anses for at afspejle Europa-Kommissionens eller EU's holdning.