Gå til hovedindholdet
Forum for det europæiske borgerinitiativ

Webinar "Engaging Young People in Your ECI - What You Need to Know", 2023

Startdato: 28/09/2023 - 17:00
Slutdato: 28/09/2023
Aktuel status: Lukkede
Opdateret den: 11/09/2023

Vil du vide mere om at inddrage unge til støtte for dit europæiske borgerinitiativ? 

Slut dig til os torsdag den 28. september, hvor Almog Yoana Sade, arrangør af borgerinitiativet "Green Garden Rooftops", Christelle Savall, næstformand for Unge Europæiske Føderalister og Daniela Vancic, leder af det europæiske program for Democracy International, vil give praktisk information, vejledning og erfaring om unges rolle i de europæiske borgerinitiativer. Dette webinar vil fokusere på, hvordan unge motiveres til at underskrive europæiske borgerinitiativer, hvordan unge kan være aktive frivillige i europæiske borgerinitiativer, og hvordan unge kan lancere et europæisk borgerinitiativ.

Webinaret begynder med en kort oversigt over de støtteværktøjer, der er til rådighed for initiativtagerne, og hvad der skal til for at indsamle 1 mio. underskrifter. Der vil blive lagt vægt på de lande, der har sænket underskrivelsesalderen for borgerinitiativet. Talerne vil drøfte, hvordan en initiativtager til et europæisk borgerinitiativ kan inddrage unge, og hvordan de kan blive aktive frivillige. Efter disse praktiske tips og vejledninger vil initiativtageren til det europæiske borgerinitiativ Almog Yoana Sade drøfte sin erfaring med at lancere et europæisk borgerinitiativ, få unge til at underskrive europæiske borgerinitiativer og engagere unge i at blive aktive frivillige til støtte for hendes europæiske borgerinitiativ. Deltagerne vil også få mulighed for at interagere med alle talerne.

 

For at tilmelde dig webinaret skal du sende en e-mail til ECIforum@ecas.org med dit fulde navn og navnet på din organisation (hvis relevant).

 

Dato: Torsdag den 28. september 2023 

Tidspunkt: 17.00 - 18.00 CET 

Talere: 

Almog Yoana Sade, initiativtager til Green Garden Rooftops

Christelle Savall, næstformand for Unge Europæiske Føderalister 

Daniela Vancic, europæisk programleder for Democracy International 

Platform: Webex

Sprog: Engelsk 

 

Speakers: Daniela Vancic, Christelle Savall, Almog Yoana Sade

Engaging Young People in Your ECI - What You Need to Know
Ansvarsfraskrivelse: De holdninger, der gives udtryk for i forummet for det europæiske borgerinitiativ, er alene udtryk for forfatternes synspunkter og kan ikke på nogen måde anses for at afspejle Europa-Kommissionens eller EU's holdning.